2017. augusztus 17., csütörtök

Döntsünk közösen...

Sziasztok lelkeim💕

Igen, élek. És igen, megint egy mesélős bejegyzéssel jövök és nagyon sajnálom. :(

Tudom hogy nagyon haragszotok rám, de iszonyatosan sűrű és nehéz nyaram volt, folyton dolgoztam orvoshoz jártam és miegyebek.
Észrevettétek, hogy egy ideje megint csak ígérgetem a fejezeteket... Nagyon sokat gondolkodtam az elmúlt időszakban, hogy mi legyen a blog sorsa.

Az a helyzet, hogy idő hiányában, már nem tudom úgy vezetni a blogot, mint régen. Időm kevés, és ha van is egy kicsi, azt alvással töltöm általában, a kezeim betegek és nem mindig sikerül a rendes koordinálásuk, így az gépelés is nehezemre esett néha.
Nehéz évek előtt állok a továbbtanulás szempontjából (egyetem és társai) ami mellett nem hinném, hogy határidő mellett el tudnám vezetni a blogot.
Rengeteg olvasót elveszítettem, amit tudom hogy magamnak köszönhetek, és nagyon sajnálom ezt. Folyton csak ígérgettem nektek a fejezeteket, meg hogy "hétvégén hozom" vagy "jövőhéten jövök" stb. És ez így nincsen rendjén. Tele van a padlás ígéretekkel, és én meg csak folyton csalódást okozok nektek. És ezt nem szeretem. :(

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi legyen... Első döntésem az volt, hogy abba hagyom az írást. Nehéz volt meghozni, mert sosem akartam ezt. Aztán tovább gondolkodtam és végül is, miért is ne vonhatnálak be titeket a döntésbe?

Szóval a kérdésem az lenne hozzátok lelkeim:
 Mi legyen a blog sorsa?

Két variáció van.
Az első az, hogy végleg, teljesen és visszavonhatatlanul abba hagyom a blogot illetve annak írását.

A második: folytatom az írás, de valahogy úgy, hogy nem ígérek be nektek időpontot, hogy mikor hozom. Mindig ígértem, és sosem sült el jól. Szóval ha ezt választjátok, akkor lesznek fejezetek, bizonyos időközönként, néha kisebb, néha nagyobb időközökkel.

Úgy gondolom, hogy ezek után az az igazi fair dolog, ha bevonlak titeket a döntésbe. Szóval drágáim, kérlek benneteket, hogy komiban írjátok meg, ti mit szeretnétek.
Oldalt pedig tudtok szavazni ugyanebben a témában.

Mindent nagyon köszönök nektek, és nagyon sajnálom hogy így alakult. Nagyon köszönöm, hogy itt vagytok velem (ha vagytok még), ha pedig már nem követsz, de régen olvastál és most idetévedtél, nagyon sajnálom. :(

Nagyon szeretlek benneteket, hiányoztok, de rátok bízom a vélemény alakítást és egyebeket. Szavazzatok, írjatok.

Vigyázzatok magatokra, élvezzétek ki a maradék nyarat!

All the love M

13 megjegyzés:

 1. Lécci folytasd az írást.Nekem ez az egyik kedvenc történetem. :)♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Sophie <3
   Köszönöm, hogy írtál. Ha így döntünk, akkor folytatom :D
   All the love M

   Törlés
 2. folytasd sophie,nagyon fontos nekem is ez a blog és engemet nem fog érdekelni hogy mikor hozod a kövi részt akkor is mindig megnézem hogyha raksz fel részeket mert engemet nagyon érdekel ez a blog úgyhogy nagyon szépen kérlek folytasd <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Niki a kedves szavakat, ti is fontosak vagytok nekem <3
   All the love M

   Törlés
 3. Folytasd az írást meg hát nekem ez egyik kedvenc történtem :)<3

  VálaszTörlés
 4. Folytasd.nagyon tehetséges vagy én.imádom ezt a blogot. ��❤❤
  Puszi: Dóri ����

  VálaszTörlés
 5. Kérlek fejezd be...mindegy mikor mi itt leszünk. Köszönöm. :-) :-) :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Gina (ha nem haragszol meg, hogy így hívlak) <3
   Én köszönöm, hogy itt vagytok még mindig.
   All the love M

   Törlés