2016. január 17., vasárnap

26.fejezet: Rosszullét

Heyyy!
Először is, köszönöm a 11000+ oldalmegjelenítést és a 11 feliratkozót!
Köszönöm a komikat Muszinak, Baynek és Sacinak, a kritikákat Taminak, Helginek és Dalminak.
Hát mindenkinek boldog újévet, legyen 2016 jobb, mint 2015 volt...
A bloggal kapcsolatban annyit, hogy hamarosan itt az első évad vége, még 4 fejezet és egy prológus vár ránk. Mielőtt elkezdtem majd a második évadod, lesz egy egyhetes szünet, mert átalakítom a blogot teljesen. :)
Helgítom, innen is nagyon boldog szülinapot még egyszer, ezzel a fejezettel kívánok neked sok szép "szívtelen" napot még ;) És a fejezet vége felé lesz az a bizonyos meglepi, amiről beszéltem ;)
Jó olvasást!

 
26. Rosszullét

~ Sarah ~

Az első közös karácsony Harry-vel elég...mozgalmasra sikeredett. 24-én, itthon voltunk, ünnepeltük Louis szülinapját. 25-én Harry szüleihez mentünk, találkoztam Dessel, Harry igazi apjával. Aznap ott aludtunk és tele zabáltuk magunkat. 26-án reggel indultunk az én szüleimhez, ahol ismételten degeszre ettük magunkat. De nagyon jó volt egy kicsit otthon lenni, túrázni az erdőben a családdal, meg ilyenek. Karácsony után még két napig a szüleimnél maradtunk, és csak 29-én délutánra értünk haza. A szilveszter egy kicsit balhés volt, Harryt összehozták Kendall Jennerrel. De most nem rohantam ki a világból, mint ahogy azt legutóbb tettem, hanem megkérdeztem, és így jutott el a hír Harryhez, aki rögtön cáfolni is kezdte. De úgy alapjába véve nagyon jól teltek az ünnepek.
A ma reggelt ismételten a WC csésze felett kezdtem, ez így megy már egy hete, és kezd elegem lenni. Harry már az első nap orvoshoz akart vinni, de én persze azt mondtam, hogy nem megyek, mire ő továbbra is erősködött, de végül én nyertem.
Alice-al főztünk ebédet, megterítettünk és ismételten ettünk. Mint úgy az elmúlt 15 napban. Miután végeztünk, megint émelyegni kezdtem, tudtam jól, hogy ennek nem lesz jó vége, így gyorsan felugrottam, és már rohantam is a mosdó felé. Magamra csuktam az ajtót, és kijött belőlem minden, amit ma ettem. Éljen.
- Öhm...nem azért Bébi, de nem kéne orvoshoz menni? - kopogott Harry az ajtón.
- Nem dehogy is. Semmi bajom. - kiöblítettem a számat, és kinyitottam az ajtót. - Jól vagyok.
- Biztos? Csak mert...ne értsd félre kérlek, de elég szarul nézel ki...
- Harry, most jött ki belőlem a reggelim és az ebédem is, mégis hogy a francba nem néznék ki szarul??? - emeltem fel a hangom, mire Harry meglepetten nézett rám.

~ Harry ~

- Ahj...sajnálom. - bújt hozzám Sarrie. - Ne haragudj, nem akartam kiabálni, csak elég ramatyul érzem magam és alig aludtam valamit az éjjel és szétrobban a fejem. - ásított egy nagyot.
- Dehogy haragszom rád! És miért nem szóltál? - kérdeztem.
- Mert nem tartottam fontosnak és különben is, ez csak egy kis rosszullét.
- Egy hete? - húztam fel egyik szemöldököm.
- Igen.
Nagyot sóhajtottam, majd egy kicsit eltolva magamtól Sarriet a szemébe néztem. - Figyelj Bébi, vegyél egy jó forró fürdőt, addig én megágyazok fent, oké?
- Oké. - mosolygott.

Miután felmentem és megágyaztam neki, megkérdeztem szüksége van-e bármire is, de a kérdésre nemleges választ kaptam, így leültem a nappaliba a többiekhez.
- Na mi van? - kérdezte Liam, aki velem szemben ült, mellette Louis és Alice. Niall mellettem ült.
- Megint hányt. - mondtam aggódóan.
- Nem kéne megnézetni orvossal? - kérdezte Alice.
- Próbáltam már elvinni nem egyszer, de olyan makacs, hogy nem bírtam. De most már elég volt, ha holnapig nem javul, akkor elviszem és kész.
- Már nem azért, deee... - kezdte Louis.
- De? - kérdeztem. Mindenki kíváncsian figyelte, hogy mit akar mondani.
- Á semmi nem érdekes. - legyintett.
- Louis, mondd el! - szóltam rá.
- Mondom, hogy semmi.
- Én meg mondom, hogy mondd el!
- Jól van na, csak azt akartam mondani, hogy az nem lehet, hogy terhes?
Amint kiejtette a száján azt a hat betűs szót, még az ütő is megállt bennem. Nem azért, mert nem akartam gyereket, természetesen akartam, de egy kicsit később. Meg hát, eléggé valószínűtlen, mivel mindig védekeztünk. Legalábbis az emlékeim ezt mutatják. De ha AZ, akkor AZ, ez ellen nem lehet semmit tenni, becsúszott gyerek lesz és kész...
- Harry...HARRYYY! - lóbálta a kezét az arcom előtt Niall. Észre sem vettem, hogy mennyire elbambultam és lefagytam.
- Mit, mit mondtatok. Bocsi elbambultam.
- Azt mondtam, hogy azért ennyire nem rossz a helyzet. Vagy igen? - kérdezte Al.
- Nem, dehogy is! - vágtam rá azonnal.
- Majd amikor éjjel 2-kor felsír. - mondta Louis, majd Liam is rákontrázott.
- Meg amikor azt ordítja, hogy APA! APA! APA! APAAA! AAAPAAA!!!
- ÉHES VAGYOOOK! - kiáltotta Niall.
- Igen Nialler, azt is fogja ordítani. - mondta Liam.
- Nem. Én vagyok éhes. Én. Niall Horan. Tényleg éhes vagyok. - nevette el magát kicsit sem visszafogottan, mire kitört mindannyiunkból a nevetés. Már a fejemet fogtam kínomban.

 

- Olyan hülye vagy Niall! - mondta Alice. - Harry el ne hidd ezeket, jó lesznek természetesen ezek a gyerekkel együtt az életedbe születnek, de egy kisbaba a legjobb dolog, ami megtörténhet egy párral.
- Tudom. - mosolyogtam. - Van egy keresztlányom. De mégsem érzem azt, hogy ennek most lenne itt az ideje. Jó ez mondjuk biztos csak a sokk miatt van.
- De ez még nem biztos! - nyugtatott Liam. - Beszélned kéne Sarahval is erről.
- Tudom. - mondtam, majd kifújtam egy adag levegőt, miközben belül egyszerre voltam boldog és ideges...

~ Sarah ~

Este ébredtem csak fel, igaza volt Harrynek, ettől a kis alvástól és a fürdőtől tényleg jobban lettem. Igazából fogalmam sem volt arról, hogy mennyi az idő, abból gondoltam, hogy este van, hogy vaksötét volt a szobában. Lángelme vagyok, de tényleg...
Nagy nehezen megtaláltam a távkapcsolót és bekapcsoltam a TV-t. Sorra léptem át a csatornákat, valahogy egyik se nyerte e a tetszésemet, mivel mindegyiken az a tipikus nyálcsorgatós, full romis latin-amerikai sorozatok mentek, de olyan mennyiségben, hogy majdnem elfolyt a TV. Az ilyeneket valahogy nem bírom, elzsibbad és lefagy az agyam tőlük. Végül egy fantasy-féleség mellett döntöttem és hangosítottam fel egy kicsit. Egészen addig élveztem amíg meg nem jelentek az első fura kinézető állatkák, meg le nem téptek egy két fejet. Úgy éreztem majd' elhányom magam. Aztán eszeveszett nagyot sikítottam mert egy szépnek nem éppen mondható valami ugrott ki az erdőből. Rekordsebességgel kapcsoltam vissza az agyzsibbasztó sorozatra, miközben megpróbáltam lenyugtatni túl gyorsan zakatoló szívemet és szapora lélegzetemet. Trappolást hallottam a lépcső felől, majd először Harry, aztán Louis, Niall, Liam és végül Alice fejét láttam meg.
- Mi történt? - kérdezte Harry aggódva, miközben lefeküdt mellém, én pedig hozzábújtam. - Jól vagy? Nem esett bajod? Miért sikítottál?
- Jól vagyok. Csak elkezdtem nézni egy sorozatot és valami gusztustalan és ijesztő izé csak úgy előugrott az erdőből, meg néhányan elvesztették a fejüket...  - a szám elé kaptam a kezem és az ágyból kiugorva rohantam a mosdóba a nagy fehér istenhez, és ismét kijött belőlem valami. Ugyan, hogy mi, az én magam se tudom, mivel ma nem nagyon ettem.
- Srácok kimennétek? - mondta Harry a többieknek, amikor visszatértem a mosdóból. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy most mi rosszat tettem, és hogy ennek itt lesz most vége.
- Öhm...szóval...csak azt akarom kérdezni, hogy - makogott, mire megkönnyebbültem kicsit, hogy nem szakítani akar. - Szóval az nem lehet, hogy..
- Harry kimondanád végre? - nevettem fel. - Hogy?
- Nem lehet, hogy terhes vagy? - nyögte ki végre, mire szemeim fennakadtak, és levegőt venni is elfelejtettem. Megmondom őszintén ez meg se fordult a fejemben. Pedig talán ez a leglogikusabb magyarázat a rosszulléteimre.
- Ööö...én..fogalmam sincs. - mondtam ki végül. Teljesen lefagytam, még mindig a fürdő ajtajában álltam. Nem tudtam hova tenni a dolgot.
- Hé. - jött oda Harry és ölelt magához. - Ez még nem biztos. Szerintem csinálj egy tesztet, hogy biztos legyen a dolog.
- Mi van ha tényleg terhes vagyok? És mi van ha nem? - kezdtem kétségbe esni. Mégis milyen anya lennék, ha a rosszullétről a baba eszembe se jut?...
- Ha tényleg babánk lesz, akkor természetesen majd' kiugrok majd a bőrömből, és felneveljük a picit együtt, igaz kicsi korai lenne még, de ha már megtörtént akkor így alakult. - mondta, smaragd tekintetén mélyen az én tengerkék szemeimbe fúrta. - Ha meg nem, akkor sincs semmi gond. - ölelt magához.
- O-oké. - fúrtam az arcom a mellkasába. - Csak már egyetlen gyógyszertár vagy bolt sincs nyitva, itthon meg nincs tesztem.
- Alice?
- Neki nem tudom, hogy van-e. De megyek megkérdezem. - mondtam, mire Harry rám mosolygott, én meg lementem a nappaliba.
- Na mizu? - kérdezte Louis.
- Öhm, igazából Lizzyvel szeretnék beszélni. - mondtam, mire barátnőm felugrott Niall mellől és követett a szobájába. - Neked van terhességi teszted?
- Nincs. Bocsi. - mondta sajnálkozóan, majd leült az ágyra és megpaskolta maga mellett, így én is leültem. - Na de mi van?
- Semmi. Harry egyáltalán nem esett kétségbe, az mondta, ha az vagyok akkor sem lesz gond, együtt felneveljük. Ha meg nem vagyok az, akkor sincs semmi. Bár azt mondta, hogy szerinte még kicsit korai lenne, de ha már megtörtént, akkor örülünk. - mondtam.
- Piszok nagy mázlid van ezzel a sráccal ugye tudod?
- Igen tudom...
- De te amint látom nem vagy valami hű de boldog. Mi baj?
- Semmi csak...csak lehet, hogy terhes vagyok, és a rosszullétemről nem is jutott ez eszembe, hogy esetleg babát várok, és mégis milyen anya lennék, ha ez a logikus gondolat fel sem merül bennem? - mondtam ki egy szuszra mi bánt.
- Jaj Sarah. - ölelt át. - Emiatt egy percig se aggódj! Nagyon jó anya leszel, és ezt az is példázza, hogy milyen jól bánsz Luxal, vagy az én unokaöcsémmel! És az, hogy nem jutott rögtön eszedbe a terhesség, nos másnak sem rögtön ez jut eszébe ilyen fiatalon. - mondta. - De figyu, ugye majd én is nyüstölhetem a picit? - kérdezte csillogó szemekkel.
- Hát hogyne. - nevettem fel.
- Úúú és mi lesz a neve? - kérdezte. Alice teljes extázisba került a baba gondolatától, holott még semmit nem tudtunk biztosan.
- Hát, fogalmam sincs. Ezt Harryvel kell majd megbeszélnem, de ha lány lenne, én az Angelre gondolok, de a Darcy is tetszik. - gondolkodtam. - Ha fiú lenne, hát talán Nate, vagy Jace. Fogalmam sincs de ezzel még ráérünk. - mondtam mosolyogva. Alice nagyot ásított, majd én is és amikor ránéztem az órára már elég későt mutatott. - Na jó, én megyek, és elteszem magam holnapra.
Elköszöntem barátnőmtől, és a szobánk felé vettem az irányt. Belépve oda beleütköztem egy mellkasba.
- Pont most akartam lemenni, hogy nem jössz fel. - nevetett.
- De. - mondtam. - Nem nézünk egy filmet? - kérdeztem, miközben levettem a pólómat.
- Nézhetünk. Mit?
- Rád bízom a választást. DE: horrort nem! Abból elég volt. - mondtam, mire Harry kinevetett.
- Hé ez nem vicces!
- Nem, mi? - nevetett tovább, mire hozzávágtam a pólómat. - Óh, köszi. Ez szerintem pont a méretem. - mérte magához az említett darabot.
- Olyan hülye vagy. - nevettem már én is.
- Köszönöm szépen Bébi, én is nagyon szeretlek. - válaszolta. Fejcsóválva mentem be a fürdőbe. Beálltam a zuhany alá, és vagy jó fél órán át folyattam magamra a jólesően forró vizet. Közben elgondolkodtam, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor lesz valami, pontosabban valaki, aki örökre Harryhez köt, és bármi is legyen köztünk a jövőben, a pici mindig is rá fog emlékeztetni. Megráztam a fejem, hogy kiűzzem onnan a szakítás gondolatát, még eljátszani se akarok vele, hisz' boldogok vagyunk. Kiléptem a zuhanykabinból, egy törölközőt tekertem magam köré.
- Harry légyszi idehozod a pizsimet, mert azt kint felejtettem. - kiabáltam ki.
- Hmm...csábító ajánlat. - mondta röhögve, majd beadta a pólóját. Igen, az egyik hatalmas pólóját kisajátítottam pizsinek, eleinte meglepte, de szerintem már beletörődött. Gyorsan magamra kaptam a pólót és egy bugyit, majd kimentem és befeküdtem mellé az ágyba, ő pedig betakart minket. Végül egy mese mellett döntött, A kis herceget néztük. A fejemet Harry mellkasán pihentettem, ő két karjával szorosan átölelt és a hátamat simogatta, így meséztünk.
- Harry?
- Hm?
- Te milyen névre gondoltál? - kérdeztem.
- A még nem biztos picinek? - kérdezte, mire bólintottam. - Hát, ha fiú lesz akkor Nate vagy Damon.
- A Natere én is gondoltam. - mosolyogtam rá. - Damon..hm tetszik ez a név. És ha lány lesz?
- Ha lány lesz akkor meg Darcy. Vagy Aida. Igazából fogalmam sincs, csak mondok neveket ami először eszembe jut. - nevetett fel, mire nekem is nevetnem kellett.

* Másnap *

- Sarrieee!! - kiabált fel értem Harry.
- Jövöööök. - rohantam le a lépcsőn.
- Azért csak óvatosan és lassan, ne feledd lehet hogy a Styles-trónörököst hordod a szíved alatt. - intett óva.
- Okés. De akkor is menjünk. Alice?
- Itt vagyok, mehetünk. - mondta. Terhességi tesztet veszünk, de én be nem megyek egyedül, Harryvel pedig nem akartam, mert ha kiszivárog akkor aztán lesz kapsz és nem vakarjuk le magunkról a sajtót. Így Alice marad, és nem mellesleg én nem nézek ki húsznak, míg Al többnek néz ki a koránál. Harry kinyitotta nekünk az ajtót, majd beültünk a fekete Range Roverbe. Harry beindította a motort, és a gyógyszertár felé autóztunk. A rádióból megszólalt az egyik kedvenc számunk Alel, mire felhangosítottam és énekelni kezdtük a Sugart, Harry meg csak nevetve csóválta a fejét. Alicel ez a kedvenc közös számunk, ami nem 1D természetesen. Szerintem ezekben a percekben Harry volt a legnormálisabb a kocsiban. Alicenak elnéztünk a hülyeséget, hisz' ma van a 21. születésnapja. Reggel mind az öten dallal ébresztve köszöntöttük fel és ajándékoztuk meg. Mivel kikötötte, hogy nem akar bulit, így este fogunk csak egy szolid lazulós estét tartani. Ami pedig az én hülyeségemet illeti, azt betudtam az izgulás és a stressz levezetésének.
- Jól van bulikirálynők, itt vagyunk. - üvöltötte túl Harry a zenét. Alicel kiszálltunk és elindultunk a gyógyszertár felé. Szerencsére senki nem volt bent a patikusokon kívül. Al intett a fejével, hogy menjek, de én teljesen be voltam rezelve, így csak a fejemet csóváltam, mire barátnőm megforgatta a szemeit és a pulthoz lépett.
- Jó napot. Egy terhességi tesztet kérnék. - mondta a gyógyszertárosnőnek aki felhúzta egyik szemöldökét, megvető pillantást mért ránk, majd elfordult az említett tárgyért. Mindeközben egy másik nő lépett elő valószínűleg a raktárhelyiségből, és felváltva nézett rám majd Alicere, végül rajtam állapodott meg a tekintete.
- Te nem Harry Styles barátnője vagy? - kérdezte.
- Mi? ööö..Én nem. - hadartam. Eközben a másik nő visszatért a teszttel, Al gyorsan kifizette majd sietve indultunk el ki a kocsihoz.
- Fhúúú, majdnem felismertek. Vagyis felismertek, de azt mondtam nem én vagyok az a lány. - meséltem Harrynek a majdnem lebukásomat.
- Ügyesen reagáltad le Bébi. - mondta és megsimította a kezem, mire elmosolyodtam.
- De még így is félek, hogy tele lesznek velünk a lapok.
- Nem kell ettől félni. Ha tele lesznek, tele lesznek és kész. Nem kell vele törődni.
- Harry jól mondja. - szólt közbe Alice.

Amikor hazaértünk, már majd' meghaltam a kíváncsiságtól, így gyorsan lerúgtam a cipőmet és ledobtam a kabátomat és rohantam a mosdóba. Alice hasonlóan tett és futott utánam. Megcsináltam a tesztet, majd Alice az óráját figyelte, hogy mikor tellik le a tíz perc. Amikor a leginkább sietnénk, akkor rohan az idő, amúgy meg idegtépő lassúsággal múltak a percek. A gyomrom egy gombócban volt valahol a tüdőm környékén és remegett az izgalomtól. Ha most két csík lesz, akkor fenekestül felfordul az életem. Az biztos, hogy minden változni fog.
- Letelt. - szólalt meg végre Alice, mindketten egyszerre mozdultunk a tesztcsík felé, de ő gyorsabb volt. A kezébe vette, ránézett majd rám emelte a szemeit, amikben a meglepettség fényét láttam megcsillanni.


--------------------------------------------

Hahaha, tudom, gonosz vagyok, hogy így hagyom abba, de egy kicsit izguljatok és hagyom hadd törjétek a fejeteket a teszten. Szerintetek milyen lett?
Nos, remélem tetszett nektek, ne felejtsetek el komizni, pipálni és aki még nem tette, az iratkozzon fel!
All the love M

Előzetes: 27.Most mi lesz?
" - El kell menned orvoshoz!
- De én nem akarok! - mondtam.
- Figyelj, nem csak a te egészségedről van szó... - mondta Harry, szemeivel már szinte könyörgött. (...)
- Tudom. - mondtam. Utáltam amikor így nézett rám. Nagyot sóhajtottam. - Menjünk."

10 megjegyzés:

  1. Sziaaa!
    na rólam is lehet hallani néha! :D
    Régen nem beszéltünk...de kívánom hogy 2016 legyen jobb mint 15 ♥
    Majd beszélünk!!! ♥♥
    A rész meg imádtam te humorzsák! XD
    Hogy fér beléd ennyi hülyeség?? Sose fogom megérteni...
    Ennyi lett volna ♥
    Love my Sister
    Jázi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csoki :)
      Hát hasonlókat kívánok én is neked Muszikám ;)
      Örülök neki hogy tetszett :D Hát...az évek során annyi mindent kidobtam magamból, van hely bőven :DD Egyszer talán megérted.
      Köszönöm ;)
      Love my sister ♥
      All the love M

      Törlés
  2. Szóval tuti lesz baba :) hihihi ezt szeretem volna de Nagyon félek hogy túlélik-e ezt a komoly terhet remélem igen nem depis lesz a történet vége

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Nagyon köszönöm, hogy írtál!
    A következő fejezetből/fejezetekből minden kérdésedre választ kapsz ;)
    Egy biztos: a második évad is tartogat majd meglepetéseket bőven ;)
    All the love M

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Végre ideértem, tudom, megint késtem, de végül megérkeztem.
    Nagyon tetszett a rész. :) Imádtam Harry reakcióját, amikor Louis felvetette a terhességet. :) Na, és Sarah, miért is ijedt meg, hogy szakítani fognak Harry-vel? Az nem történhet meg. :)
    És igen, gonosz voltál, hogy itt hagytad abba, de tudom, hogy kell az izgalom, és izgatottan várom a következő fejezetet. :)
    Remélem, hamar hozod a folytatást. :)
    All the love
    Bay.

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Az a lényeg, hogy ideértél ;)
    Örülök, hogy tetszett, igyekeztem. Hát szerintem bárki így reagálna egy poronty hírére :)
    Hát, néha gonosznak is kell lenni :)
    Sietni fogok és köszönöm, hogy írtál!
    All the love M

    VálaszTörlés
  6. Aaaaaa! Most olvastam el az egesz blogot es nagyon jóó! Siess a kovivel mert illegals itt befejezni! :oo *oda egy izgatott fejet képzelj!*
    Pusziii: Betti

    VálaszTörlés
  7. Szia :)
    Elképzeltem ;)
    Nagyon örülök, hogy tetszik, ás sietek sietek már majdnem kész is ;)
    All the love M

    VálaszTörlés
  8. Na. Fu. Meg csak most olvastam el, mert abban remenykedtem hogy felkerul a kovi resz, es akkor el tudom olvasni egyszerre a kettot. Gondoltam megnezem, hatha irtal valamit. Aztan beleolvastam es nem tudtam abbahagyni. Olyan gyorsan a vegere erek. Birnam, ha haromszor ilyen hosszu lenne egy resz. :)
    Az elozetes pedig... hu. Tuti lesz kolok. 😄 Mindig meglepsz. Igy tovabb.
    Puszko💗

    VálaszTörlés
  9. Kölök xD
    Nem haragszom amiért most olvastad el, és az új fejezet készülőben van ;)
    Igyekszem <3
    All the love M

    VálaszTörlés