2016. augusztus 29., hétfő

Trailer

 


Nos, mint az előző fejezetben is ígértem, elkészítettem a blog trailerét. Mint mondtam, ez az első elkészített videóm, szóval ha esetleg köztetek van olyan, aki ilyesmivel foglalkozik, az nézze el nekem az amatőr bénázásomat. :D
Hát mit mondjak, nem lett egy Chrisian Nolan - Dunkirk, de azért szerintem megteszi. ^^

Ha megnéztétek, valamilyen formában mindenképpen tudassátok velem a véleményeteket, komolyan érdekel, jöhet építő és romboló kritika egyben.


All the love M
5 megjegyzés:

 1. Szia!
  Már régóta olvasom a történetedet,de valahogy soha nem került sor arra,hogy írjak neked,ezért elnézést is kérek.
  De,most tudatom veled,hogyha a plusz egy tetszik gomb,vagy szavazás tőlem származik:"D
  Tényleg bocsánat,hogy nem írtam sose,de minden részt végig olvastam már az első évadban is itt voltam,és a trailer is nagyon jó lett.:) Én még ilyenre se lennék képes.
  A történet maga nagyon aranyos,nekem személy szerint tetszik,mert eddig általában mindig ilyen maffiás,rossz fiús blogot olvastam Harry Stylessal a főszerepben.
  Csak így tovább, élvezd ki ezt a pár nap nyarat,és sok sikert a továbbiakban.
  Xx
  Kriszti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kriszti,
   Hát akkor most legalább már név szerint meg tudom köszönni a +1-eidet. :)
   Nem haragszom, személy szerint úgy tartom, hogy mindenkinek szíve joga írni a bejegyzésekhez, ha írtok, annak nagyon örülök, ha nem kapok visszajelzést, abba pedig beletörődöm. De szerencsére olyan aranyos olvasóim vannak, hogy valamilyen formában mindig a tudtomra adjátok a véleményeteket <3
   Nagyon örülök, hogy tetszik, igen főleg a dark fanfictionokból van több, de azért egy-két ilyet is meg lehet találni, mint ez. :)
   Köszönöm szépen, hogy végül írtál nekem, neked is jó pihenést kívánok és sok sikert úgy mindenben ;)
   All the love M

   Törlés