2016. március 5., szombat

II./01.fejezet: Nagybácsi

Sziasztok! :)
Nos, az előző, igen vegyes érzelmeket kiváltó prológus után, most boldogabb vizekre evezünk, remélhetőleg elnyeri a tetszéseteket ez a fejezet is :)
Köszönöm az előző fejezethez a komikat Petának és klau1D-nek, valamint az üziket Petrának, Helginek és Julcsinak. Köszönöm nektek <3
Jó olvasást!

 
01.Nagybácsi
Irresistible


**1 évvel később**

~ Harry ~ 

Lassan nyitottam ki a szemeimet. Nem mertem megmozdulni. Nem akartam Sarriet megzavarni, vagy felkelteni. Óvatosan nyúltam az éjjeli szekrényen pihenő mobilom után, hogy megnézzem mennyire van  még reggel. 12:47. Hát semennyire. Egy icipicit elhúzódott a tegnap esténk, bár ezt egy cseppet sem bánom. Óvatosan fentebb húztam a takarót barátnőm meztelen vállán, miközben a másik kezemmel a hátát simogattam, mire akaratlanul beleborzongott, és fészkelődni kezdett csupasz mellkasomon. Mindig megmosolyogtat, hogy ezt váltom ki belőle. Az idilli pillanatot Sarrie mobiljának borzasztó hangos csörgése zavarta meg, mire barátnőm ijedten rezzent össze, majd nyúlt a telefonért.
- Amanda van fogalmad róla, hogy mennyi az idő?? - kérdezte Sarrie.
- Khm...Bébi, háromnegyed egy van. Délután. - suttogtam mosolyogva, mire elkerekedtek a szemei.
- Tudom, igen! Mert mi van? Sarah! Sarah?  - hallottam a telefonból Am hangját.
- Ja semmi-semmi. Csak...szóval mi van? - habogott. Próbáltam visszatartani a nevetést, de nem ment, így elkezdtem hangosan nevetni.
- Az Harry? Ott van ő is? Szia Harry! - még hangosabban nevettem, alig bírtam köszönni.
- Igen itt van. Csak nagyon humoros kedvében van. - mondta, majd megdobott egy párnával.
- Értem. Óóó csak nem megzavartam valamit? - halottam ismét Amanda hangját, ahogy megvilágosodik, és már fájt a hasam a nevetéstől. - Jaj de kis huncutok valakik. - kitört belőlem a nevetés, mire Sarrie lelökött az ágyról, de én a földön is folytattam tovább a tevékenységemet.
- Jól van Am, mondd miért hívtál? - tért a lényegre, majd kihangosította.
- Na szóval, csak azt akarom mondani, hogy Dan és én, szóval hogy kisbabánk lesz!
- Vááááááá, úristen Amanda!!! - sikított fel hirtelen Sarrie, mire azt hittem kiszakadt a dobhártyám. - Gratulálok! És..és mikorra várjátok? És mi lesz a neve? Fiú lesz vagy lány?
- Sarrie nyugi, hagyd szegény Amandát szóhoz jutni. - mondtam nevetve. - Gratulálok Am.
- Köszi Harry. Hát, negyedik hónapban vagyok.
- Negyedik??? - kérdeztük egyszerre hitetlenül Sarrievel.
- Ööö hát igen. Csak nem akartunk addig szólni, amíg nem jutottunk dűlőre.
- Dűlőre mivel?
- Hát például azzal, hogy vállalod-e a nagynéni szerepét? - egy pillanatra láttam Sarrie arcán, hogy lefagyott, de aztán fájdalmasan nagy mosolyra húzta a száját.
- Hát persze, hogy vállalom!
- Ez király. Csak mert azt beszéltük meg, hogy Dan bátyja lesz a keresztapja, de ha lesz második gyerek annak tuti te leszel. És öhm...Harry, te elvállalnád a nagybácsisságot? - kérdezte tőlem.
- Ez nem kérdés, naná hogy vállalom. - vigyorogtam. - De most már akkor kíváncsi vagyok a nemére meg a nevére is.
- Hát kislány lesz. És a Bethany nevet választottuk, úgyhogy Bethany Duncan lesz. - hallottuk a hangján, hogy mosolyog.
- Majd valamikor elmegyünk meglátogatni titeket, még szülés előtt. - ígértem.
- Tényleg, még mindig LA-ban vagytok?
- Ahha. És ma film maratonozni fogunk. - mondta Sarrie. Ez számomra új infó volt, de csak mosolyogtam rajta.
- Jól van, akkor nem is zavarlak tovább titeket Hugi, legyetek jók, és jó szórakozást. Harry te pedig vigyázz Sarah-ra.
- Mint mindig. - mondtam.
- Te is vigyázz magadra. Majd hívlak. - azzal Sarrie kinyomta a telefont, és letette az ágyunk melletti szekrényre, majd mire észbe kaptam, már a hátamon feküdtem, ő pedig rajtam ült. Fulladásig tartott a csókunk, de sajnos a tüdőnknek nem végtelen a kapacitása, bár az ilyen pillanatokban egyáltalán nem bánnám. Miután ajkaink elváltak egymástól és kinyitottam a szemem egy mosolygós, tengerkék szempár nézett rám.
- Na mizu nagybácsi? - kérdezte, majd nevetni kezdett.
- Hogy mondtad? - kérdeztem, majd fordítottam a helyzetünkön és megcsókoltam. Egyik kezemmel végigsimítottam az oldalán, mire egy picit felnyögött, ez pedig megmosolyogtatott.
- Szerinted elfogjuk valaha is hagyni ezt a szobát? - kérdezte, miután elváltunk.
- Szerintem nem szükséges. Én jól érzem magam. - mosolyogtam, és nyomtam egy puszit a szájára.
- Nekem viszont tudod mihez van kedvem? - kérdezte, mire perverz mosolyra húztam a számat. - Istenem, most nem arra gondoltam. - nevetett.
- Akkor mire?
- Medencézni. - mondta csillogó szemekkel.
- Akkor öltözz. - kacsintottam rá, és lemásztam róla.

~ Sarah ~

El sem hiszem, hogy nagynéni leszek! És még hozzá nem is olyan rövid időn belül! Nagyon örülök a nővérem terhességének. Így vissza gondolva, az utóbbi másfél évben rengeteg minden megváltozott az életemben. Kezdjük például azzal, hogy Joey ugyan majdnem kinyírt, de Harry megmentett, rá egy hónapra pedig összejöttünk. Aztán volt egy pár hónapos időszakom, amikor nem voltak emlékeim, de Harry akkor is velem maradt, és ekkor tűnt fel fél év után az életemben Joey, aki majdnem elvett Harrytől, de ő ismételten megmentett. Aztán kibékültem a nővéremmel, és ha nem is minden nap, de minden másnap beszélünk telefonon. Ő egyébként bepasizott, Harry és én hoztuk össze Dant és a nővéremet. A szüleimmel is rendeztem a kapcsolatot, így hozzájuk is sűrűn járunk Harryvel, múltkor például Luxot is elvittük bemutatni. Velük is beszélek minden este telefonon, próbálom behozni azt a három évet, amikor nem igazán törődtem velük, mert annyira elvakított a Joey iránt érzett szerelmem, és már apukámmal is ugyanolyan bensőséges a kapcsolatom, mint még azelőtt, hogy eljöttem volna Londonba. Apropó Joey...őt elkapták a rendőrök és most testi sértés miatt ül. Liam a barátnőjével van szintén itt Los Angelesben, múltkor összefutottunk vele és a barátnőjével, valamint Louis-al és a kis Freddie-vel, aki már tehetségesen mondogatja ki a neveinket, igaz az r betű még nem megy. Így lettünk Hally és Salah. Niall valahol a földön található, de szokott hívni, hogy mi van vele, merre jár, és bármily meglepő, hogy mit eszik éppen. Alice hazautazott a szüleihez és a nagyapjához. Harry és én pedig minden szabadidőnket Los Angelesben töltjük kettesben. Néha egy-egy hétvégére elutazunk ugyan a családjainkhoz: egyik hétvégén Annékhez, másik hétvégén apáékhoz. Rengeteg minden megváltozott az elmúlt másfél év alatt, nemcsak a környezetemben, hanem saját magamban is. Sokkal magabiztosabb lettem, bátrabb és mindenekelőtt sokkal boldogabb is. Harry rengeteg mindent megváltoztatott az életemben és bennem is, jó értelemben. Neki köszönhetem mindazt, ami megtörtént velem.
- Sarah élsz még? - hallottam meg az ismerős rekedtes hangot, amit ezer közül is felismernék.
- Jövök már. Csak felöltözök. - mondom. Gyorsan felkaptam a fürdőruhámat meg egy törölközőt és már nyitottam is az ajtót. Harry az előtt állt egy száll fürdőgatyában. Mosolyogva végig mért, majd hirtelen felkapott, mire sikítani kezdtem.
- Harry tegyél le. - mondtam nevetve.
- Nem-nem. - nevetett.
- Kérlek. - mondtam, miközben jobban átkaroltam a nyakát, ő pedig kinyitotta az ajtót. Kint végül letett, így le tudtam teríteni a törölközőket, amíg Harry zenét kapcsolt. Mosolyogva jött felém, én odaszaladtam hozzá, karjaimmal átkaroltam a nyakát, lábaimat átkulcsoltam a derekán és megcsókoltam. Az egyik percben még a szilárd talajon csókolóztunk, a következő pillanatban pedig már víz vett minket körül. Na nem mintha törődtünk volna ezzel. Miután ismét a felszínen voltunk felfeküdtem a matracra Harry pedig örömét lelte abban, hogy állandóan fröcsköl, vagy csikiz.
- Harry ne csikizz már! - nevettem.
- De jól esik. - nevetett. Amint ezt kimondta, megfogta a matrac szélét és beleborított a vízbe. Miután ismét levegőhöz jutottam, megpróbáltam kigáncsolni, aminek az lett a vége, hogy tulajdonképpen sikerült is, csak éppen saját magamat is kigáncsoltam. Én és a tehetség.

Késő estig kint szórakoztunk a vízben, rongyosra áztattuk magunkat, és a víz minden energiánkat kiszívta belőlünk. A kanapén feküdtem és valami borzalmas sorozatot néztem éppen, amikor  a szemem sarkából észrevettem Harryt, amint a konyhában a pulton támaszkodik.
- Baj van Harry? - keltem fel és sétáltam oda hozzá. - Harry? - simítottam rá a tenyeremet a hátára, mire rám emelte smaragd zöld tekintetét. - Baj van?
- Nem, dehogy is, csak elgondolkodtam. - mondta és közelebb húzott magához.
- Min gondolkodtál?
- Hogy hogy lehet nekem ilyen gyönyörű barátnőm. - mosolygott és egy puszit nyomott a homlokomra.
- De most komolyan mi a baj? Tudod, hogy nekem elmondhatod.
- Tudom Bébi. De hidd el, nincs semmi baj. Ha lenne, te lennél az első, akinek elmondanám. Nincs okom semmi gondra, ha itt vagy. - ültetett fel a konyhapultra és temette arcát a nyakhajlatomba. Ahogy beszélt, a lehelete csikizte a bőrömet, mitől kirázott a hideg és ahogy láttam, ez nagyon is tetszett Harrynek.
- Annyira szeretem, hogy még mindig kiráz a hideg, ha hozzád érek. - mondta mosolyogva, kezével végigsimítva az arcomon. Mosolyogva közelebb húzódtam hozzá és megcsókoltam.
- Szeretlek. - mondtam két csók között.
- Szeretlek Sarrie. - válaszolt, homlokát az enyémnek döntötte. Felemelt és elvitt a kanapéig, ott lerakott, és a fejét a hasamra fektette. Miközben a hátát simogattam, nem kellett sok, és a lélegzetvétele egyenletesre váltott, elaludt. Még egy utolsó puszit adtam a fejére, mielőtt mosolyogva álomba szenderültem volna.

---------------------------------------------------------------------
 Tudom-tudom, nem ez lett életem leghosszabb fejezete, de az első fejezetet ennyire osztottam fel. Az elkövetkezendő időkben megpróbálok már hosszabb fejezeteket hozni.
De azért remélem elnyerte a tetszéseteket. Ne felejtsetek nyomot hagyni magatok után! Komizzatok, pipáljatok és iratkozzatok fel! :)
All the love M

4 megjegyzés:

  1. Nekem el nyerte a tetszésem és most a nuladik rész miatt nagyon izgulok és félek mi lesz
    De ez a rész nagyon jo lett
    Én is szeretnék Harryvel medencézni :D
    ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Örülök, hogy tetszett ;)
      Hát hamarosan túl leszünk azon a részen is már nem sokat kell várni.
      Szerintem nagyon sokan vannak így, legalább is én is szívesen medencéznék vele :DD
      Köszönöm, hogy írtál <3
      All the love M

      Törlés
  2. Hjaj te lány ♥
    Nagyon nagyon tetszett ♥ de nem unod még ezt a nagyon tetszett dumát tőlem most komolyan! Pedig mást nem tudok mondani szóval kénytelen vagy elviselni...
    Remélem ez azért nem esik terhedre xd
    Love my Sister ♥
    Jazi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hjaj én xd
      Egyáltalán nem unom, még mindig jól esik :)
      Nem esik terhemre, köszönöm hogy írtál!
      Love my sis <3
      All the love M

      Törlés