2015. december 20., vasárnap

25.fejezet: For your eyes only

Heyy Drágáim!
Igen, itt egy újabb félkézzel megírt (talán inkább ügyetlenkedett xD) fejezet!
Köszönöm a több, mint 10 000 oldalmegjelenítést, és a plusz 1 feliratkozót, ezzel már 9 rendszeres olvasója van a blognak! Még egy feliratkozó, és egy poén összeállításos különkiadást hozok nektek, az általatok összeválogatott legjobbnak vélt poénokat a blogból ;)
Köszönöm a komikat Sacinak, Petrának, Tamarának, Jázónak és Baynek <3 Külön köszönet a kritikákért Taminak, Dalmának (neked holnapra Boldog Szülinapot <3 :P) és Helgítómnak. <3 Nagyon jól esett olvasni a szavaitokat, és nagyon remélem, hogy ezt a számot tudjuk tartani!
Nem is fecsegek tovább, jó olvasást, remélem tetszeni fog!
Ha addig nem találkoznánk, Boldog Karácsonyt! ;)
All the love, M
Hangolódjunk egy kicsit a karácsonyra (nézzétek Harry-t 00:40-nél xD)
Ui.: Directionerek ne izguljatok, ki fogjuk bírni ezt a 18 hónapot! :)
#ThisIsNotTheEndOfOneDirection 


 
25.For your eyes only

~ Harry ~

Az utóbbi két hét egy kicsit, na jó nagyon, nehéz volt! Két hete kezdtük el a szünetünk előtti utolsó fellépéseket és felkéréseket. Voltunk az X-faktorban, Tattoo Roulette-ztünk (amiből megjegyzem, nem én kerültem ki győztesen, gazdagodtam egy 'Late Late' felirattal, amit most már egész megkedveltem), énekeltünk kocsiban és üzentünk a Mikulásnak...Szóval pörgős időszak volt, és mindezt úgy, hogy Sarah nem volt mellettem. Legalábbis testileg. Ugyanis, ő otthon maradt Alice-al, aki azt mondta, hogy ő már pedig nem fog eljönni, mert már semmi keresni valója a turnékon. Igaz ami igaz, amióta ő is és Niall is túltette magát a szakításon, Niall az visszatért újra régi önmaga (ismét kedvenc elfoglaltsága, hogy fanfictionokat olvas magáról), de Alice...ő egy kicsit idegesítő lett ezzel a 'nem megyek mert felesleges vagyok' szöveggel. De hát mi még ezt is elnézzük neki. Aprópó Niall és Alice. Hát az utóbbi időben eléggé...furcsán viselkednek. Egyik pillanatban szétszedik egymást, másik pillanatban nem szólnak egymáshoz, harmadszorra meg együtt röhögnek. Hogy ki tud ezeken eligazodni? Szóval vissza Sarrie-re. Mivel Al mondta, hogy nem jön, Sarah nem akarta egyedül hagyni, így ő is maradt, aminek nem nagyon örültem, mert már egy perc után hiányoltam, és amint felszálltunk a géppel, írtam neki egy sms-t.
*Szeretlek*
*Még alig 10 perce mentél el, de már hiányolsz? xd**Amúgy én is <3*
És ebből következett az, hogy amikor nem a fiúk hülyeségein röhögtem, vagy aludtam, Sarrie-vel beszéltem. Minden egyes műsor után Sarah felhívott, és közölte, hogy 'Cuki', 'Hülye', 'Bátor' avagy 'Vicces' voltam-e az adott műsorban. Aztán elmondta, hogy életében nem látta még így félni Niall-t a tetoválás miatt, de hát ugye az is nekem jutott. De a telefon beszélgetések is érdekesek voltak, ugyanis amikor a fiúk rájöttek, hogy kivel beszélek, kikapták a telefont a kezemből, kihangosították, és egyszerre kezdtek el csacsogni szerencsétlen barátnőmnek. Louis utána megkérdezte, értett-e bármit is ebből a zsivajból, mire Sarrie csak így válaszolt:
- Nos, Niall te azt mondtad, hogy életedben nem féltél még így, és lepergett előtted az egész tetkó mentes időszakod. Louis, téged a többiek Faternak meg Papamacinak szólítanak, és már tökre unod, mert idegesítőek. Hát elhiszem. Liam te neked meg kedved lenne már karácsonyozni és fogalmad sincs, hogy kihez fogsz hozzábújni. Hát majd kapsz egy kiskutyát. - fejezte be barátnőm az ismétlést és az utolsó mondatán, mindenki röhögött, kivéve Liam-et.
- Kösz. - nyögte ki "durcásan" Liam.
- Hogy hallhattad ezt a sok infót? - kérdezte Niall.
- Nőből vagyok. - felelte Sarrie, és hallottam a hangján, ahogy vigyorog.
Szóval lényeg ami lényeg, húzós volt az utolsó két hét, de jó lesz már egy kicsit pihenni, és persze abban is biztos vagyok, hogy a szünet után ott folytatjuk ahol abba hagytuk.
A hazautunk problémamentesen telt, mind a négyen otthon akartunk már lenni, persze más okokból. Nekem például eszeveszettül hiányzott Sarrie és már alig vártam, hogy ismét láthassam és ölelhessem. Louis azért akart sietni, mert kiskutyát akart szerezni Liam-nek, aki persze tiltakozott a dolog ellen, Liam szimplán fáradt volt és csak a saját ágyát kívánta, és Niall...nos ő csak éhes volt, bármily meglepő.
Sarrie-ék nem jönnek ki elénk, hanem otthon várnak minket, szinte biztos hogy buli lesz de persze ezt nem tettem szóvá. Beszálltunk az ott várakozó kocsiba, hogy az hazavigyen minket. Ez a kb. 10 perces út olyan lassan telt el, hogy azt hittem megőrülök! De amikor végre odaértünk, és kiszálltunk, egyből nyitódott a ház ajtaja.

~ Sarah ~

- Harrryyyy!!! - rohantam barátom felé sikítva aki tárt karokkal várt majd a nyakába ugrottam. Rég nem látott ajkaira egy szenvedélyes és fulladásig tartó csókot leheltem, aminek levegőhiány vetett véget.
- Huh...szerintem többször kéne elutaznom hosszabb időkre. - mosolygott mire belebokszoltam egyet a vállába.
- Eszedbe nem jusson! - néztem rá mérgesen mire kitört belőle a nevetés.

~ Harry ~
 
- Szervusz Harry! - köszöntött egy ismerős hang. Amanda és a szülei álltak nem messze tőlünk.
- Amanda! Mr. és Mrs. Baker, örülök, hogy újra találkoztunk. - öleltem meg a két nőt mosolyogva, Mr. Bakerrel pedig kezet fogtam.
- Hányszor mondtuk már, hogy szólíts Lucy-nak és Andrew-nak minket. - mondta mosolyogva Lucy.
- Rendben...
- Nem akarok semmilyen családi idillt megzavarni, sem beléd folytani a szót Haz, de bemehetnénk már mert kellőképpen átfagytam. - toporzékolt Louis, és tényleg, most hogy említette, már én is fáztam.
Belépve a házba, egy hatalmas 'Üdv itthon srácok!' felirat fogadott minket, amit nagybőszen tartott a kicsi Lux, illetve a nővérem Gemma. Mind a négyünk családja itt volt. Lux hangosan nevetve rohant felém, én pedig leguggoltam és szorosan megöleltem 4 éves keresztlányomat, akit imádok.
  

- Mi a helyzet nagylány? - kérdeztem mosolyogva, majd amikor felpillantottam, Sarah-t láttam ahogy előttünk áll és szélesen mosolyog.
- Hát semmi. De szerintem én most megyek. - rohant el, mivel Louis kergette.
- Velem is ezt csinálta, amikor ideértek, ugyanígy szaladt hozzám és azt kiabálta hogy "Keresztanyu, keresztanyu". - mesélte vidáman. Én csak mosolyogva hallgattam, majd magamhoz húztam és megcsókoltam.
- Hiányoztál. - mondtam két csók között.
- Te is.
- Hé ifjú pár! Ide jönnétek? Kaja van! - szólalt meg Gemma a nappaliból. Amint ezt kimondta, Niall húzott el mellettünk vagyis mellettem, mivel Sarah már itt hagyott. Hát szép mondhatom. Utolsónak értem be a nappaliba megálltam Niall és Liam között, mert anyu beszédet tartott.
- Mindannyian nagyon hiányoztatok és jó, hogy végre itthon töltötök majd egy kis időt. Hallottunk olyan pletyit, hogy Liam egyedül érzi magát, ezért gondoltuk hogy összehívjuk a családokat, hogy mindenki itt legyen egy kicsit. Nagyon hiányoztál már kisfiam, és persze ti hárman is. - majd egyenként megölelt minket, megjegyzem ezt minden alkalommal megteszi, amikor hosszú idő után újra lát engem vagy minket.
- Nagyon hiányoztál! - mondta Niall drámaian és egy puszit adott az arcomra.
 

- Ember mi van veled? - kérdeztem. - Együtt utaztunk te észlény. - mondtam röhögve.
- Há' mi van veled asszony? - kiabált közbe Louis, mire mindenkiből kitört a nevetés.

Mivel elbeszélgettük az időt (és amúgy sem akartuk hazaengedni a szüleinket), felosztottuk a házat. Sarah természetesen velem alszik, Sarah régi szobájában alszanak Lux-ék, Alice és Gemma egy szobában, a másik két vendégszobában Sarah és az én szüleim. A többiek részére pedig fel lett ajánlva Sarah-ék régi háza, hisz' az úgy is csak ott áll üresen.
- Megyek fürdeni, utána nézünk valamilyen filmet? - kérdezte Sarrie.
- Én benne vagyok. - mondtam, majd leesett. - Hány százalék esély van arra, hogy veled zuhanyozhassak? - kérdeztem a legártatlanabb mosolyommal és nézésemmel.
- Semennyi. Tudod jól, hogy szégyenlős vagyok.
- Tudom, csak azt nem tudom miért? Nincs mit szégyellned. És különben is láttalak már meztelenül. - mondtam, majd hátulról átöleltem a derekát, és egy csókot adtam a nyakhajlatába, amibe beleborzongott.
- Ha-Harry... - mondta, majd magam felé fordítottam, és még ártatlanabbul néztem rá. - Istenem ne nézz így! - mire csak még jobban lebiggyesztettem ajkaimat. - Harry fejezd ezt be! - nevetett.
- Naaa...légyszi, had zuhanyozzak veled...kérlek.
- Ahjj..istenem utálom, amikor így nézel, tudod jól, hogy ennek a nézésednek nem lehet ellen állni! - majd bosszúsan kifújta a levegőt, de a szája sarkában ott bujkált az a bizonyos mosoly. - Jó rendben.
- Ez az! - ujjongtam akár egy ötéves. Gyorsan ledobtam a ruháimat, és Sarrie után mentem a fürdőbe, majd beléptem a zuhanykabinba. Mosolyogva nyúltam a tusfürdőért, és kezdtem el a kezemmel masszírozni az előttem álló lány hátát.
- Mit csinálsz?
- Megfürdetlek. - közöltem, mintha a világ legtermészetesebb dolgát tettem volna, bár ez számomra az.
Alaposan behaboztam teste minden egyes kis porcikáját, bizonyos részeken talán túl sokat időztem, de nem vettem észre, hogy Sarah ellenkezne.
Amikor én végeztem ő kezdte el ugyanezt, majd amikor lemostuk egymásról a habot, nekinyomtam a falnak és megcsókoltam. Éreztem, ahogy belemosolyodik a csókba, és azt is éreztem, ahogy két apró kezével kapaszkodik a karjaimba. Egy pillanatra el nem válva ajkaitól elzártam a csapot, majd felkaptam, és meg sem álltam vele az ágyunkig.
- Jézusom Harry mit művelsz? Tiszta víz lesz az ágy! - mondta nevetve.
- Az legyen a legnagyobb bajunk. - mondtam.
- Miért..érzem úgy...hogy..ebből nem..nem lesz filmezés? - nyögte a csókjaink között, majd áttértem a nyakára, és azt kezdtem el szívni.
- Jól érzed. - mondtam szélesen vigyorogva. Egy pillanatra nem figyeltem oda, és Sarrie máris felettem volt és most ő tapadt a nyakamra. Miért érzem úgy, hogy ennek még nyoma lesz holnapra?

*Másnap*

Arra ébredtem, hogy valaki rajtam ül és megcsókol. Mosolyogva nyugtáztam magamban, hogy itthon vagyok és azt is, hogy Sarrie mellettem van. Reflexből viszonoztam a csókot, majd miután elváltunk a szemeimet is kinyitottam. Egyenesen barátnőm gyönyörű tengerkék szemeibe néztem.
- Jó reggelt. - öleltem át egyik karommal és egy csókot adtam a nyakára.
- Neked is. - mosolyogta.
- Megyek zuhanyozni, jössz? - kérdeztem széles vigyorral az arcomon.
- Ha most elmegyek, akkor tuti, hogy soha nem hagyjuk el ezt a szobát. A-a. - nevetett. Végül is, igaza volt.
- Azt ne mondd, hogy bármelyiket nem élvezted a kettő közül! Én úgy emlékszem, legalábbis a hangok amiket kiadtál, azt bizonyítják, hogy élvezted!
- Persze Harry, kiabálj még hangosabban, szerintem Niall szülei a szomszédban nem hallják!
- Szeretnéd? - húztam fel az egyik szemöldököm, a számra pedig perverz mosoly ült ki.
- Perverz vagy. - forgatta meg gyönyörű szemeit.
- De azért g így is szeretsz, nem? - hajoltam egész közel hozzá, majd megcsókoltam.
- Harry..
- Hm?
- Nem zuhanyozni indultál?
- Most, hogy mondod, de. - mondtam, mire nevetni kezdett. Szúrós szemmel néztem rá, mire abbahagyta, de aztán mindkettőnkből előtört a röhögés.


Miután én is és Sarrie is lezuhanyoztunk meg felöltöztünk, lementünk a többiekhez. Mivel egy "kicsit" hosszúra sikeredett az éjszakánk, mi keltünk fel utoljára, így már mindenki lent volt rajtunk kívül. Az anyák, na meg Alice és Sarrie reggelit csináltak a konyhában, amíg a férfiak, és Lux, népes társasága a nappaliban beszélgetett. Robin, a nevelőapám és Niall között ültem a kanapén, amikor nevelőapám felém fordult.
- Nem mintha túl sok közöm lenne hozzá fiam, de mi az ott a nyakadon? - kérdezte. Ahogy sejtettem, Sarrie tegnap esti "művének" igen csak jól látható nyoma maradt.
- Hát...öhm..passz...nem tudom. - vigyorogtam. 
- Én tudooom. - mondta Louis. - Kicsit elszaladt veletek a ló, ugye? - annyira röhögtem, hogy csak bólogatással tudtam válaszolni a kérdésre, így nevetve bólogattam, hogy: "Igen, elszalad az a bizonyos ló."

  

- Tudtam ám. - mutogatott rám Louis röhögve.
- És te még néhány hete szakítani akartál ezzel a nővel. - veregette meg a vállam Niall. Én nem tudom mi van ezzel a gyerekkel, de mostanában egyre többször van igaza.

-------------------------------------------------------------------------

Nos, hát elég rövidre sikeredett. :/ De azért remélem tetszett! Ne felejtsetek el komizni, pipálni, és ha még nem tettétek volna feliratkozni!

Előzetes: 26.Rosszullét
"-Öhm...nem azért Bébi, de nem kéne orvoshoz menni? - kopogott Harry az ajtón.
- Nem dehogy is. Semmi bajom. - kiöblítettem a számat, és kinyitottam az ajtót. - Jól vagyok.
- Biztos? Csak mert...ne értsd félre kérlek, de elég szarul nézel ki...
- Harry, most jött ki belőlem a reggelim és az ebédem is, mégis hogy a francba nem néznék ki szarul???"  

6 megjegyzés:

  1. Elsőő!!
    Huh nagyon tetszett ez a rész is talán egyik kedvencem lett...
    Harry és az a bizonyos kellő perverzség...xd
    Imádlak drága!Csak így tovább! Eszméletlen vagy ;)
    Love my sister ♥
    Jazi

    VálaszTörlés
  2. Igen :D
    Ennek nagyon örülök :)
    Na igen xd az nagyon megy neki (is) xd
    Köszönöm, igyekszem.
    Love my sister <3
    All the love, M

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ne haragudj, hogy tegnap nem jelentkeztem, de közbe jött pár dolog. :) De már itt vagyok. :)
    Imádok Harry szemszögéből olvasni. :) Szóval, ezt most eltaláltad. :)
    Nagyon bírtam a szerelmes Harry-t. :) Egyszerűen nagyon aranyosra sikerült. :) Kíváncsi leszek, hogy Liam kap-e a nagy örömére kutyát. :) Jó ötlet volt ez Sarrie-től. :) És Niall. :) Amilyen bölcs, olyan vicces is. :) Azon a részen nagyon mosolyogtam. :) Harry tudja, hogy érje el a céljait. :) Imádtam azt a részt. :) Azt hiszem, mindenki jól járt, hogy nem szakítottak. :) A végén a kis huncut Harry. :)
    Imádtam az egész részt. :) Nagyon, nagyon várom a következő fejezetet. :) Ez a kis ízelítő, amit adtál belőle, nagyon felcsigázott. :) Szóval siess! :)
    Csak így tovább!
    All the love
    Bay.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa :)
      Az a lényeg, hogy itt vagy ;)
      Ennek örülök, hogy sikerült eltalálnom :D
      Hát igen, Harry és az aranyosság...a következő fejezetből minden kérdésedre választ kapsz majd ;)
      Igyekezni fogok ;)
      Köszönöm, hogy írtál és boldog karácsonyt!
      All the love, M

      Törlés
  4. Palkokam😊 most nem elso vagyok, remelem nem baj. Nagyon nagyon jo resz volt. Talan ez a kedvencem!? Na jo, nincs kedvencem, nem tudok valasztani, de ez olyan aranyos volt. :) igy tovabb. Pusz<3

    VálaszTörlés
  5. Sackóó <3
    Nem számít hanyadikként írsz, a lényeg hogy itt vagy és szánsz rám pár percet és mondatot. :)
    Nagyon örülök, hogy tetszett, igyekszem :)
    Köszönöm, hogy írtál!
    All the love, M

    VálaszTörlés