2017. június 11., vasárnap

II./16.fejezet: Visszaszámlálás

Sziasztok lelkek ❤
Ismét itt vagyok egy újabb fejezettel.
Nagyon szépen köszönöm az előző fejezethez érkezett hozzászólásokat Sophie-nak, Lottinak (mind a kettőt xd) és Nikinek. :D
A fejezet alján majd ismét kikérem valamiről a véleményeteket, de addig is jó olvasást ;)


Képtalálat a következőre: „harry styles”
16.Búcsúk
~Galway Girl~ 



~ Harry ~


Elég sok időbe tellett, mire a lányok visszaértek a ruhapróbáról. Vagy ruhanézésről. Vagy a fene se tudja mit csináltak a ruhával. Nem kaptam hívást, hogy menjek értük, sem pedig sms-t, és már kezdtem aggódni, hogy nem-e valami baj történhetett Sarrie-vel. Vagy akármelyikükkel. Már éppen hívtam volna a menyasszonyomat, amikor nyílt a bejárati ajtó és besétált rajta életem értelme hatalmas mosollyal az arcán, mögötte pedig sorban a többiek. Sorban, kivéve Luxot, mert ő előrerohant és a nyakamba ugrott.
- Szia picilány. - üdvözöltem. - A mindenit, te nőttél?
- Nem Harry bácsi, nem nőttem. - mondta, majd arckifejezése teljesen komollyá változott. - Csupán kezded elveszíteni a kondis formád.
Mindenkiből kitört a nevetés a "kondis formám" miatt, na meg persze az arckifejezés miatt, amit abban a pillanatban az arcomon viseltem. De alig pár pillanattal később már én is nevettem.
- Jaj te. - mondtam és egy hatalmas puszit nyomtam az arcára. - Kösse föl az a pasi a gatyáját, aki majd téged elvesz. - mondtam nevetve.
- Tessék fiam, egy kislány is megmondja, hogy elhanyagolod mostanság a sportos alkatodat. - szólt közbe nevetve anyám.
- Jaj anyu, csak 3 hete nem voltam edzőteremben, de néha hajnalban elmegyek futni. Nem tehetek róla, hogy kevés az időm az album utolsó munkálatai miatt, plusz az esküvőt is szervezni kell. De nyugi, nem leszek pocakos papa, járni fogok kondizni. - mondtam nevetve. - Sőt ami azt illeti, talán már ma este leszaladok, ha valaki marad itt Sarah-val.
- Ma mindannyian itt leszünk. - mondta Gemma. - Szóval sicc. - Gyilkos, de ugyanakkor hálás tekintettel néztem nővéremre. Állandóan csak zavarna.
- Nekem pocakos papként is a tökéletes vagy. - mondta Sarrie, miközben odajött és hozzám bújt.
- Igen? - kérdeztem, mire aprót bólintott. - Jó tudni. - nevettem fel, majd megcsókoltam. - Majd ha ötven éves leszek, és hatalmas sörhasam lesz, meg borostám, akkor is ezt mondod majd?
Sarrie nevetve bújt hozzám, én az államat a fejét pihentettem, majd így szólt:
- Ezt természetes életem. A sörhas jó, mert lesz párnám ha kiráncigálod alólam éjszaka. - nevetett. - A borosta pedig szexi. 
- Mi az picim, most már nem baj ha szúrok néha? - kérdeztem.
- Sose volt baj. De mivel eddig a legnagyobb boyband énekese voltál, kellett a kisfiús arc, ami persze neked 2013 óta nincs, de ez részletkérdés. Most viszont már szóló énekes vagy, és nem mellesleg pár nap és a férjem leszel. Szóval nem bánom a borostát.
- Ennek örülök, ugyanis utálok borotválkozni.
- Tudom. - mondta nevetve.

Idő közben anyáink eltűntek a konyhába, és felajánlották, hogy majd ők csinálnak vacsit, Gemma és Lou már azt beszélték a nappaliban, hogy Lou milyen sminket és hajat csinál majd Gemnek. Sarrie, Lux és én pedig kiültünk a kertbe, Lux a füvön hempergett, mert azt játszotta, hogy kutya. Sarrie és én pedig nevetve néztük a verandáról.
- Sikerült ruhát találni? - kérdeztem.
- Ó igen. - derült fel. - És olyan szép.
- Úgy fog kinézni, mint egy királynő. - kiabálta Lux a fűből.
- Mindig is úgy nézett ki. - kiabáltam vissza, mire csak egy mosolyt kaptunk válaszként.
- Igazából Lux találta a ruhát. Aztán felpróbáltam, anyáink meg elsírták magukat. Ennek következtében én is. Szóval jó volt. - mosolygott. - Alicet pedig felhívtuk, és videochatbe megmutattam magam a ruhában. Ő is bőgött.
- Jól vannak?
- Aha. Éppen valahol Amerikában voltak, és bármily meglepő, ettek. Niall teli szájjal köszönt bele a telefonba. Aztán sajnálkoztak, hogy nem tudott itt lenni a ruha próbán, de mondtam hogy semmi baj, az esküvő a lényegesebb.
- Hát végül is, látta a ruhát, és gondolom rábólintott, szóval ez a lényeg. - mosolyodtam el.
- Úgy várom már azt a napot. - mosolyodott el a lehető legszélesebben.
- Én is kicsim. - adtam puszit a fejére. - Nem is tudod mennyire. Az után a nap után pedig azt fogom várni, amikor majd a pici trónörökös megszületik.
- De hát az még jócskán odébb van. - nevetett.
- Tudom. - öleltem magamhoz. - De már piszkosul várom.

- Vacsira én nem sokat eszek. Max egy kis salátát, mert úgy döntöttem lenézek a terembe. - mondtam, miközben a lányok terítettek.
- Jaj fiam nem azért mondtam azt délután, hogy most azonnal lekergesselek. Csak vicceltem tudod. - szabadkozott anyám.
- Tudom, de most van kedvem. Meg időm. És Sarrie miatt se kell annyira aggódnom, mert nem lesz egyedül. Szóval pofátlan leszek és megragadom az alkalmat. - mondtam nevetve.

Vacsi után egy csókot adtam várandós menyasszonyomnak, majd egy 'hello' kíséretében távoztam. Mostanában tényleg kicsit elhanyagoltam magamat, de nem tehetek róla, fel vagyok pörögve. Ez az egész esküvő-album-apaság trió iszonyatosan leszívja az energiámat, ugyanakkor olyan lendületet ad, hogy csak nap végén, az ágyban fekve jövök rá mennyire fáradt vagyok. De egyiket sem bánom. Az album egy új kezdet az életemben, az esküvő pedig életem egyik legjobb dolga, hiszen végre elveszem azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek. És az apaság. A másik új kezdet. És a legeslegjobb ajándék, amit Sarahtól kaphatok. Komolyan az életem kezd 180 fokos fordulatot venni, de szerencsére jó értelemben. És már alig várom, hogy megszülessen a fiam. Vagy a lányom. Igazából mindegy, csak egészséges legyen.


~ Sarah ~


- Csajos esteee!! - kiáltotta Gemma amint Harry kilépett az ajtón. Szinte biztos voltam abban, hogy ő is hallotta, és vártam, hogy visszajön, de nem jött. Az a helyzet, hogy mióta terhes vagyok, azóta érzékenyebb vagyok. A ruhapróbán is elsírtam magam, és Harry még csak alig tette ki a lábát a házból, máris nagyon hiányzik. Te jó ég ez így fog menni 9 hónapon keresztül. Ijáj Harry, készülj fel...
- Na amondó vagyok, hogy igyunk valamit. - szólt közbe Lou. - Sarah, merre vannak az italok?
- Italok, milyen szépen fogalmaztál. - nevettem el magam. - Ott van baileys a szekrény alsó részében. Pohár is van ott.
- Sarah szívem, Lou úgy értette merre találunk piát és nem itókát Luxnak. - szólt közbe Gemma.
- Hát van még whiskey meg egy kis vodka a kulcsos szekrényben. - mondtam.
-Áhhá, szóval a jó piákat már elzárjátok? - mondta Gem miközben a szekrényhez sétált és kinyitotta. - Bölcs döntés.
- Te baileyst adnál Luxnak? - szólt közbe Anne. - Lányom, az isten óvja, ha lesz gyereked.
- Jól van na, tudjátok hogy csak vicceltem. Ennyire azért nem vagyok hülye. - mondta és elővett öt poharat.
- Hacsak tényleg nem akarod megkínálni Luxot akkor eggyel kevesebb pohár kell.
- Miért? - kérdezte.
- Mert én nem iszom. - mutattam a kerekedő pocakomra.
- Jah tényleg, de hülye vagyok. - csapott a homlokára. - Hát bocsi, de akkor egyetlen józanként kell majd elviselned minket. 
- Hát azért Luxot csak nem itatod le. - mondtam.
- Akkor ketten.
- Én sem fogok inni. - mondta anyu.
- Na neeem,igyál csak nyugodtan. - mondtam. - Nem kell szolidaritást vállalni velem. Tényleg.
- Na jó. - nevetett fel. Nem kellett sokáig győzködni anyámat. De nem hibáztatom érte, épp eleget bántotta már az élet.
- Hát akkor, egészségünkre! - mondta fennhangon Anne, majd koccintottak a kispohárba kitöltött vodkával. Lux és én a whiskeys poharakból almalevet ittunk, így a feelingje, hát gyakorlatilag megvolt.

Nem tudom pontosan, hogy mikor csapott át az iszogatós-csajos este őrült bulivá de az biztos, hogy észrevétlenül történt mindez. Úgy a kezdetektől számított húsz perc múlva Gem bekapcsolta a hi-fit, amiben Harry egyik Rolling Stones CD-je volt éppen, így arra táncoltak. Mit ne mondjak érdekes volt. Én szerintem már csak a látványtól berúgtam, attól temérdek piának a látványától amit ezek négyen benyeltek. Szép nőies volt a társaság. Azt sem tudom, hogy az mikor történt, hogy megitták az összes whiskeyt, majd a vodkát itták. A whiskeys pohárból. A pohár tele volt töltve. Hát, az biztos, hogy én már kidőltem volna ennyi alkoholtól. De Anne-ből nem néztem ki, hogy ennyire bírja.
Viszont azt láttam, hogy Lux mindjárt elalszik mellettem a kanapén, úgyhogy amíg még ébren volt kézen fogtam, és felvittem az emeletre az egyik szobába. Mivel az anyja nem volt éppen olyan állapotban, hogy elaltassa, így én tettem meg, szerencsére nem volt baj és hamar elaludt.
Halkan becsuktam magam mögött az ajtót, hogy fel ne ébresszem, majd lementem a még mindig tomboló négyeshez.
- Sosem fáradtok el? - kérdeztem nevetve.
- Ha buliról van szó... - kezdte Gemma. Alkoholtól kipirosodott arcán látszott, hogy koncentrál. - SOSEEE!!!
- Ssssh! Mondtam hogy csendesebben mert Lux alszik odafent. - Gemma ijedten a szája elé emelte a kezét és ott tartotta, hogy ne szólaljon meg. Ez teljesen hülye.
Na lássuk csak, milyen a terep. A nappali úgy néz ki, mint egy második világháborús front. A whiskey elfogyott. Lassan a vodkának és vége, végre. A CD a végéhez közeledik, és az idő is lassan tízóra fele jár. Csak tudnám hol van Harry. Remélem nincs baj.

Jó fél órámba tellett, mire mind a négyüket ágyba tudtam zavarni, le is fáradtam rendesen. Anne és anyu viszonylag könnyű esetek voltak, elég volt egyszer felemelnem a hangom, és már is lépkedtek fel a lépcsőn síri csendben egy-egy szoba felé. Vicces volt nézni, ahogy kapaszkodnak a korlátba.
Na de a másik kettő...az maga volt a harmadik világháború. Lou közölte, hogy mivel idősebb és érettebb, így én nem mondom meg neki, hogy mit csináljon. Márpedig de. Még mielőtt a második szóváltásunk előtt is elviharzott volna megragadtam erősen a karját, felhúztam a lépcsőn, belöktem az első szobába ami üres volt és a kulccsal rázártam az ajtót. Majd ha már hallom, hogy lenyugodott, akkor kinyitom, hogyha esetleg éjjel baj lenne, megtalálja a mosdót. Gem pedig, nos őt kergetnem kellett. Úgy gondolta vicces, ha végig szalad a ház alsó szintjén, plusz végig csúszik a konyha padlón. Nem értem mire volt jó, de nagy nehezen, őt is elvezettem egy szobába. Leültettem az ágyra, és levettem róla a cipőjét meg a farmerját, de a zokniját nem engedte.
- Jaaaaj Sarrieee, én úúúgy szeretleek!!! - mondta már-már túl erősen artikulálva.
- Én is Gem. De még jobban szeretnélek ha csendben maradnál és aludnál. - mondtam miközben betakartam.
- Úúúgy lesz! - kacsintott rám. Fáradt voltam, de nevettem a helyzeten, mert abszurd volt.
- Jó éjt Gemma. - de ő már nem figyelt, mert amilyen hamar bepiált, olyan hamar el is aludt.
 Halkan csuktam be magam mögött az ajtót, majd Lou ajtajához lopóztam. Bentről halk szuszogás hallatszott, szóval kizártam az ajtót és résnyire nyitva is hagytam neki. Belopóztam a szobánkba, majd egy gyors fürdés után bevackoltam magam az ágyba, és reménykedtem abban, hogy Harrynek semmi baja.


~ Harry ~

 Egy teljes órája ülök ebben a nyamvadt dugóban és a sor alig halad. A telefonom lemerült, tehát nem tudok hazaszólni, hogy jól vagyok, csak szar van az utakon. Szívem szerint itt hagynám a kocsit és hazarohannék. Jól esett az edzés, de le is fárasztott rendesen. Plusz még aggódtam, hogy otthon minden rendben legyen. Késő van már és a legnagyobb vágyam az, hogy otthon legyen a puha ágyban, Sarah a mellkasomon pihentesse a fejét és az apró kezét és így aludjunk.
- Menjünk mááár! - csapkodtam a kormányt. Mintha csak erre várt volna, a sor elindult, és a dugó lassan eloszlott. - Ó! Ezt előbb is mondhattad volna Harry.
Húsz perc múlva leparkoltam a ház előtt. Még az autóm fényénél kikerestem a megfelelő kulcsokat, hogy könnyebben betaláljak a házba.
Csendesen csuktam be az ajtót és zártam be magam után. A táskámat ledobtam az előszobába, nincs kedvem kipakolni, majd reggel. Lerúgtam a cipőmet és célba vettem az emeletet.
- Mi a fasz?!? - hagyta el a számat, amint beléptem a nappaliba. Nappali pff, inkább háborús övezet. Mit csináltak ezek a nők? Felmentem a lépcsőn, majd be a szobánkba. Sarrie ott feküdt az ágyban, félig ébren, félig álmodva. Érkezésemre szemei kipattantak, és felült az ágyban.
- Szia kicsim. - mondtam, és megcsókoltam.
- Szia. - suttogta.
- Ne haragudj, hogy csak most jöttem, de dugóba kerültem hazafele. A mobilom meg lemerült, szóval nem tudtalak elérni. Sajnálom.
- Semmi gond. - mondta és megpuszilt. - Örülök hogy hazaértél.
- Hát én is. Mi történt a nappaliban? - kérdeztem.
- Gemma, Lou és anyáink bulit tartottak, aminek az én dobhártyám, egy fél üveg whiskey és egy egész üveg vodka látta kárát. Ja meg egy doboz almalé, amit Lux és én megittunk.
- Uh, ne haragudj hogy nem voltam itthon. - mondtam sajnálkozva. Mivel a teremben lezuhanyoztam, így csak le kellett dobnom magamról a ruhát, és máris Sarah mellett lehettem. Lefeküdtem a hátamra, ő pedig ahogy szokta, a mellkasomra feküdt. Így a tökéletes.
- Semmi gond, egy fél óra alatt ágyba dugtam mindenkit. - kuncogta el magát. Lassan simogatni kezdtem a fejét, minden este így altatom el és hát, be szokott válni. - Alig pár nap és hivatalosan is férj és feleség leszünk.
- Bizony ám, leendő Mrs.Styles. - mondtam mosolyogva. - Kezdhetjük a  visszaszámlálást.
- Pontosan. - mondta álmos hangon. Tudtam jól, hogy mindjárt elalszik, így adtam egy puszit a feje tetejére.
- Jó éjszakát kincsem.
- Szeretlek. - mondta még, szinte már álmában.
- Én is szeretlek Sarah. - suttogtam a hajába. - Mindennél jobban szeretlek, kicsi kincsem. 

-------------------------------------------------------------------------------
Hát, remélem tetszett nektek! :D
Írjátok meg kommentben, hogy elnyerte-e a tetszéseteket a fejezet. ;)
Kitartást mindenkinek a sulihoz, két hét múlva jövök <3

All the love M

Ui.:Mivel legutóbb nem igazán kaptam rá visszajelzést, így ismét felteszem a kérdést.
Mit szólnátok egy Kérdezz-Felelekhez itt a blogon? Ti írtok nekem kérdéseket, én pedig válaszolok rá. Benne vagytok?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jo lett.en imadom.❤
    Puszi:Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dóri,
      Örülök hogy tetszett😁
      Köszönöm hogy szántál rám időt💕
      All the love M

      Törlés
  2. Nagyon jó lett és nagyon várom már az új részt
    U.i: Legyen kérdezz felelek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Niki,
      Köszönöm szépen!😀
      Igyekezni fogok, ígérem 💕
      Köszönöm hogy írtál, ha van kérdésed tedd fel nyugodtan😉
      All the love M

      Törlés
  3. Kedves Lottie,
    Köszönöm hogy írtál💕
    Örülök hogy ismét elnyerte a tetszésedet a fejezet.
    Azt pedig köszönöm, ha van kérdésed hozzám akkor írd meg itt, vagy e-mailbe. 😉
    Sietek sietek
    All the love M

    VálaszTörlés